Fysioterapia

Ammattitaitoista fysioterapiaa Savonlinnassa

Ammattitaitoiset ja kokeneet fysioterapeutit palvelevat sinua Savonlinnan Nikaman Kirkkokadun ja Itäisen aseman toimipisteissä.

Fysioterapiasta saat avun erilaisten tuki- ja liikuntaelin kipujen ja ongelmien hoitoon. Fysioterapiaa suoritetaan myös ennaltaehkäisevästi ennen isompien ongelmien syntymistä. Ongelmia voivat esimerkiksi olla selän, niskan, olkapään, polven ja nilkan erilaiset kivut, vammat, ylirasitustilat tai virheasennot. Fysioterapia perustuu tutkittuun ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon ihmisen terveydestä, toimintakyvystä ja liikkumisesta sekä niiden edellytyksistä. Perustana tälle toimii fysioterapeutin asiantuntijuus anatomian ja fysiologian suhteen, sekä kyky soveltaa monen muun tieteenalan tutkittua tietoa. Fysioterapiassa arvioidaan ja tutkitaan asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä sekä niiden rajoitteita asiakkaan esittämien oireiden syiden kartoittamiseksi. Itse hoito suunnitellaan tutkimuslöydösten perusteella. Terapian jatkuessa fysioterapeuttisilla tutkimuksilla varmistetaan hoidon toimivuus ja tehokkuus.

Hoitomenetelmiä ovat muunmuassa manuaalinen ja fysikaalinen terapia, terveyttä edistävä ohjaus ja neuvonta sekä terapeuttinen harjoittelu. Fysioterapiaan hakeudutaan usein esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinoireiden, kivun tai vaikkapa neurologisten ongelmien vuoksi.

Hoitoon voi hakeutua itse tai lääkärin lähetteellä Fysioterapia kuuluu KELA- korvauksen piiriin.

Ajanvaraukseen pääset tästä

Ajan varaus